Top Model 11 och Amazing Thai

Jag ska iväg till Amazing Thai och äta gott med Albin snart, så jag måste nog spela in Top Model för säkerhets skull, om jag nu skulle komma hem senare än 20.00.
Jaja, petitesser.
Alltid trevligt hos Amazing Thai. De är trevliga, maten är alltid god och bra service. Jag dricksar gärna hos dem. Och idag är det kanske jag som bjuder på middag.
Att "fira" att det är sista lediga dagen. Go out with a bang. Sort of.


Min kjol från Asos.com kom igår!

Min lilla cirkuskjol!

Jag är glad, för den är verkligen jättefin. Massor av färger. Man behöver bara en enkel, svart topp till för den gör så himla mycket. Jag hade den igår på bion och tänkte ha den idag igen. Den är ju så fin..
Planerade egentligen att ha den andra kjolen från Asos som är väldigt lysande lila/blå men den var så kort och det är kallt ute så jag tror jag skippar det.

Jag hade ju beställt en klänning också, jättefin randig sak. Och jag fick ett till paket från Asos igår men det var verkligen inte den klänningen.. Det stod att det var den klänningen men det var en svart klänning med paljetter på.. Såg inte ut som något de skulle sälja alls. Den såg tråkig och gammal ut. Konstigt material, och Albin sa att den luktade konstigt.
Jag kikade lite på deras hemsida och såg inte klänningen som jag fått alls. Jag hittade den jag skulle haft men inte den jag fick. Alltså, den ska tillbaks.
Men jag tänker inte betala frakt för en klänning som jag inte har beställt.
Det hade varit en annan sak om det hade varit rätt klänning men fel storlek. Men nu är inte läget så alls..
Jag har mailat dem men de har inte svarat.
Visserligen är det en röd dag, men är det det i USA? Eller det är kanske England.

Vill inte vara grinig men när man beställt något så långt bortifrån och så blir det fel.. Det är så himla svårt att fixa.
Men jag hoppas det går.

Idag har jag tränat en och en halv timme med Wii Fit! Det var jättekul och ganska jobbigt. Har låst upp massa nya grejer. Yoga är kul men step up och sånt är nästan ännu roligare. Har fått mer avancerat step up grej, verkligen svår men kul.
Jag måste nog träna efter vi har ätit gott. Det kommer den inte gilla, att vi har varit på buffé.. :P

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och sedan tar vi bussen.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: cajsa

Åh tacka :D

Men vad dåligt det med asos :S Jag försökte få tag på dig, vi hann ju aldrig med amazing thai :(

2009-01-08 @ 17:19:55
URL: http://cajzas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0