Skype och webcam

Igår kom Albin fram till hufvudstaden och då provade vi att använda Skype och det gick jättebra.
Som det brukar. Jag hade det förut, så jag har ett roligt och coolt headset och Albin har fixat en liten (dålig, tyvärr) webcam så vi kan se varandra också. Kändes riktigt konstigt..
Att man bara inte kan snurra på stolen och så sitter han bakom vid sin dator. Jaja..

Jag dammade hela rummet (glömde tyvärr gardinstången, gardinerna och persiennerna) och dammsög, ställde alla skolådor i ordning och började städa i mina skrivbordslådor. Hittade massa grejer som jag inte ens vet varför jag sparat på. Så det blev lite mer plats, ser bättre ut och allt. Tänkte försöka hitta någon bra plats för mina väskor som ligger i nattygsbordet, jag skulle vilja sätta upp lite krokar men vet inte riktigt var...
Svårt att planera bra.Men tänkte rensa lite så Albin får mer plats. Och det var tur att han inte var här när jag städade mina lådor, för jag hittade massa fåniga, gamla grejer. T.ex. mitt autografblock. Har visserligen inte så många, och de flesta är sportautografer. Men ändå! Pinsamt :)
Bäst att spara.. :P


Idag är det Albins första dag på nya jobbet. Jag är lite nervös för hans skull, men jätteglad samtidigt. Det kommer nog gå bra, och jag hoppas han ringer mig så fort han kommit hem för att berätta hur det var!
Lite svårt att sova igår, men jag tänkte på bra saker så jag somnade iaf. Men så himla tomt...
Jag hoppas veckorna går snabbt så vi kan ses snart. Och på fredag kommer kusinerna från Falun, får roa mig med dem.
Lots of hugs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0