Oscarsgalan

Jag har hört rykten (för länge sedan, visserligen..) om att Oscarsgalanär på söndag på kanal 9 kl 00.00.
Jag ska se på det. Vet dock inte om jag orkar hela natten, jag ska ju upp och jobba dagen efter. Men då kan man ju alltid bara spela in. Vill se alla klänningar på röda mattan och tårdrypande tal när de vunnit något.
Ett mål i helgen!
Ett annat mål är att få pappa färga min utväxt. Tro det eller ej så är han rätt bra på det. Och jag sparar ca. 600 kr genom att göra det hemma, så varför inte? Om det blir lika bra hemma, varför spendera massa pengar?

Japp. Morgon nu igen. *sucka*
Vaknade 06.15 för jag hade glömt att ställa om klockan. Dumma klocka! Somnade om igen som tur var.
Och nu sitter man här, undrar om man ska köpa något gott till lunch eller de små minibaugetterna som man alltid köper.
Iförrgår sorterade jag alla inbundna böckerna i bokstavsordning, idag tror jag att jag ska försöka ta itu med pocketböckerna. De är ganska så sorterade men inte helt. Alla författare med C i efternamnet står på C men inte i ordning, och det kan bli lite jobbigt om man ska försöka hjälpa en kund. Eller om kunden ska leta själv, lite frustrerande att böckerna inte står i ordning. Men jag försöker! Så fort jag ordnat något (t.ex. i bokstavsordning) så kommer det en kund och "förstör", sätter in Martina Haag på F. Typ.
Lite irriterande.
Jag vet hur det är att vara kund, man kanske inte orkar eller hittar var man tog grejerna. Men man kan väl anstränga sig! Eftersom jag jobbar i en kassa, försöker jag alltid underlätta när jag själv handlar något.
Det känns bra. Karma!


Nej, jag ska nog väga in mig på Wii Fit och kanske träna något innan jag går till jobbet.
Kisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0