Glamourlyx

Idag hade jag tänkt att försöka lyxa till det lite för mig själv.
Ansiktsmask, varmt bad, tända ljus och läsa New Moon. Jag slukar dem. De är så fantastiskt bra! Det släpps loss så himla många känslor, började nästan gråta i affären igår när jag läste att Edward var elak mot Bella.
(Ska inte berätta mer, vill inte förstöra. Men läs, läs, läs!)

Borde damma och dammsuga också.. Och hänga tvätt. Ska försöka lära Albin hur man sorterar tvätt och mäter upp tvättmedel och fixar med varvantal och allt. Visserligen kan jag inte tvättmaskiner som är offentliga. Um.. I tvättstugor, i huset med lägenheten där man bor. Ni fattar? Fick så svårt att förklara helt plötsligt. Jaja. Det får någon annan lära Albin men jag kan ju lära honom grunderna iaf. Och hur man hänger upp tvätt så det blir snyggt. :P
Om man inte skakar ur vattnet utan bara hänger upp blir det jättestelt, typ. Konstigt.. Det hände Albin en gång. Det var dock lite roligt. :D


Jag hade en rolig dröm inatt. Jag minns inte vem det var jag umgicks med men vi hade var sin hund som vi drog omkring på, festklädda. Och jag kunde gå skitbra i högklackat! Jag fattade inte att jag var så duktig, jag brukar få lite ont efter ett tag, kanske för skorna inte är ingånga eller så, ni fattar. Men i drömmen hade jag inte gjort annat.
Det var väldigt kul. Får öva mig lite idag.
Får nog träna lite med Wii Fit också. Har mest vägt in mig den senaste veckan och inte tränat. Det är väl mindre bra men jag har ju haft min mage att tänka på. På tal om det borde jag äta någon liten macka eller så, snart.
Fick brev av Vårdcentralen och de hade inte hittat något konstigt i mina blodprov. Tusan. Jag ser inte fram emot gastroskopin men det är nog bra att göra den..

Fick förresten en komplimang för min kjol igår! Blev jätteglad, för jag tycker ju själv väldigt mycket om den. En (kvinnlig) kund sa att den var väldigt fin, harlequin-insprirerad. Och jag sa "ja!".


Fina, fina kjolen från Asos.com.

På tal om Asos.com så beställde jag en liten väska (jag vet, jag vet..) där igår. Den var ursöt, kunde verkligen inte låta bli. Idag mailade de och sa att den hade skickats så jag får väl den nästa vecka någon gång.


Söt jordgubbe!

Albin sa att det liknade ett hjärta men det ska ju föreställa en jordgubbe. Hallå..?
Anyways, jag är glad att jag ska få den iaf. Nu ska jag gå och rensa klart min svarta vägg och försöka komma på vad jag kan ha där istället. Någon fin filmaffisch men vilken..? Tipsa gärna!

Love ya!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag måste säga att eran tvättmaskin är den konstigaste maskinen jag någonsin tvättat i! And I've come a cross a few of those machines, I'll tell ya that! Albin kommer inte fatta någon annan maskin om du lär honom den ;)

2009-02-06 @ 11:41:30
URL: http://bravaragazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0