Färga hår

Nu sitter jag här i slitna mysbyxor och min 5-6 år gamla BD-tröja med färg i håret.
Ska bara fixa utväxten först och sedan hela håret, om tio minuter eller så. Jag ser helt crazy ut, pappa hade bråttom till TVn och skidsportgrejstävlingar.
Hoppas det blev bra fast han var snabb.. Annars får han göra om det i veckan!!

Det är så otroligt ljust ute idag. Jag gick till Konsum för att handla hårfärgen och snön är så vit så man får ont i ögonen. Skulle tagit solglasögon på mig, och sett ut som någon avdankad kändis. Bah.
Alla andra verkade klara sig utan solisar och utan att kisa med ögonen.
Jag är kanske bakis på lasagne...
Det var väldigt gott faktiskt.

Och jag kände mig som en god dotter när jag fixade typ 3 kg köttfärs, rev en ost, fixade sallad, dukade och diskade. Samt var trevlig mot alla gäster. :)
Mamma sa flera gånger att jag var snäll och duktig som hjälpte till mer än vad jag brukar göra, men någon gång får man väl göra det också? Trevligt att känna sig duktig.
Igår lånade jag lite böcker. Bunkrar inför tågresorna. En är ju på bara tre timmar men hemresan är väl på 5 eller 6 timmar. Då behöver man böcker! Och tidningar för att bara läsa korta grejer, så man inte blir uttråkad. För det har jag Solo, imorgon köper jag Sofis Mode och sparar tills onsdag och så såg jag någon skvallertidning jag kan bunkra med. Och jag ska ta med en egen kudde. Hm.. Krångligt men trevligt.


Nu ska jag gå och fixa i resten av färgen till topparna.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0