Tjock på thai-buffé

Nu är jag nyligen hemkommen från stan, där vi har ätit en thai-buffé.
Amazing Thai is the shit. Jag orkade en förrätt, hela två portioner mat och en liten glasskål med fyra kulor glass. Nu är jag mätt. Jag blir alltid så mätt så jag känner att jag vill lägga mig ner.
Och så känner jag nu...

Jag köpte lite garn på Panduro också, Albin köpte lite broderigarn. Jag tror jag ska sticka mig en halsduk. Köpte fint, mjukt, grått ekogarn. Yay! Vet dock inte hur man gör maskor. Har läst, men det är alltid svårare i verkligheten.. Mamma tycker jag ska vänta till imorgon för då kommer mormor hem, och hon är proffs på stickning.
Hoppas det kommer rolig post till Josie imorgon... Jag väntar paket från Asos.com men det kommer ju för tusan aldrig.. Om de har lagt i fel grejer blir jag jäkligt pissed off. Blä.


Nu ska jag nog lägga mig i soffan och läsa lite, och sedan se på Scrubs med Albin, och helt och hållet missa Fredrik & Filips nya program. Ha! Jag dissade dem imorse genom att inte läsa artikeln i GP. Jag är så ond... :P
Synd att de inte vet om det. Fast jag tvivlar starkt på att de ens skulle bry sig, de kan ju inte ens sitta still en sekund. Vad nu det har med saken att göra..
Ha en trevlig kväll!
Kisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0