Three little birds

Bob Marley & The Wailers - Three little birds.

Dagens låttips! Den är jätteskön att lyssna på :)

Idag fick jag sluta en timme tidigare för det är valborg. Score! Pratade lite med chefen om ditt och datt när han kom och hälsade på. Ledig tomorrow men inte på lördag. Men då är det bara fyra timmar, så det är skönt.

Det är konstigt, jag har haft ont i magen hela dagen idag. Igårkväll också. Kunde nästan inte sova. Eller jag sov dåligt. Obehagligt. Idag gör det inget om jag sover dåligt eftersom jag inte jobbar imorgon, men igår var det väldigt jobbigt för man kan inte vända på dygnet om man ska jobba.
Jaja. Jag vet inte vad det beror på, om det är något jag ätit eller druckit för lite vatten eller så? Albin trodde jag kanske var orolig. Eller nervös. Men jag vet inte för vad isf. Jätteskumt...

Idag fick jag lite panik också när jag jobbade. Växeln var helt slut så jag stängde lite och sprang till banken men den var såklart stängd. En halvtimme tidigare var den öppen, men nu var den stängd. Tusan. Jag sprang till grannbutiken till oss och han var jättesnäll och gav mig massa tjugor. Han är ifs alltid snäll men idag var han extra snäll. :)
Men inga femtiolappar hade jag... Och Konsum är dumma och vill inte växla åt mig, men jag tänkte att jag skulle fråga iaf. Och när jag stod i kön så ställde sig en man bakom mig, som skulle lämna in tips eller något.
Han frågade "är mulvan fuktig?"
Och jag tittade på honom som han var sjuk i huvudet (vilket han kanske var) och sa att jag inte visste. Han fortsatte och fråga "vet du inte det? du borde veta det?" och jag blev sur och sa att jag inte hade någon som helst aning om vad han pratade om så jag kan inte svara på det. Vad är mulva? Albin trodde det betydde vulva, när jag berättade det senare. Men det tror jag inte. Jag tror han (på något konstigt sätt) menade sin tipsrad. Typ :S
Men han gav sig inte fast jag vände ryggen mot honom och jag blev så jäkla arg. Dels för det var kö och jag var stressad och dels för han var så jobbig.
Såklart fick jag inte växla och sprang iväg till affären igen.
Hade ju iaf massa tjugor. Annars var det bra resten av dagen. Det kom tre paket med böcker, mest barn- och ungdomsböcker som jag prismärkte och sortade i bokstavsordning och allt sånt trevligt. Jag tycker det blev snyggt. :)

Efter jobbet tänkte jag hämta ut ett paket uppe i Skogen men när jag hade kommit dit med bussen tjugo över fem, så visade det sig att de hade stängt fem. Tusan! Frick, frick, frick! som Elliott i Scrubs hade sagt.
Och nu sitter jag här och lyssnar på musik.
Har jag dessutom nämt att jag inte fick någon Twilight-film idag heller? Tusan tusan tusan!
Men jag måste be cdon om ursäkt, för de är inte de som ska skicka filmen utan dvd.se. Kollade nyss deras sida och de ska skicka så snart som möjligt. Bah!
Aja, inte vara arg och sur...

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, antaligen soffligg eller så. Spela spel kanske.
Men hoppas ni har en jätterolig dag! Drick inte för mycket nu :) Ta det lugnt, ha roligt utan sprit :P
Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0