Solig dag

Idag har jag jobbat. Lite.
Men jag känner mig jäkligt krasslig. Har mensvärk och är snuvig/snörvlig. Typ allergisnörvlig.
Ingen kul kombo om man ska vara trevlig mot kunder och slå in paket utan att nysa. :( Men nu är jag hemma iaf.

Igår var vi på Cabaret Cartwright med mamma, pappa, Albin, Eric, Sara och jag. Oliver fick vi lämna hemma. Han var så gullig, kärleksfull och söt som han är. :)
Det var väldigt roligt på showen, även fast jag var grinig innan.
Jag fick veta att vi skulle äta pizza innan vi skulle gå iväg, och jag var verkligen inte sugen på det. Showen skulle börja halv åtta och jag slutade sex så vi fick skynda lite, och då blev jag ännu mindre glad. Trodde vi skulle hem emellan så jag kunde byta om men det fanns ingen tid med. Jag var ännu mer grinig pga mensvärk, inget kul alls.. Så jag satt och surade. Jag vet, barnsligt, men man kan inte alltid vara mogen. Iaf inte jag. Tyvärr.
Anyways.. När vi kom till teatern (alla mätta utan Josie) så blev jag på bättre humör, och alla fick varsitt munspel när vi skulle gå in och sätta oss. Vi satt på balkongen, för vi beställde lite sent tror jag, men det gick bra ändå.
Det var en väldigt mysig och rolig show.


Så såg scenen ut. Foto: Albin Olsson.

Sevärt! Speciellt andra akten, det var massa kul.


"Dogge Doggeliten". Foto: Albin Olsson.

Och i pausen såg vi Claes Eriksson sitta vid baren, tillsammans med Thomas Hedengran. Alla damer över 40 stod och flörtade med honom, det var kul. :)

Idag har det varit soligt och fint, men inte mycket kunder. De var väl ute och solade. Men mycket paket att slå in. Hej och hå. :P
Ikväll ska Albin på fest hos sina gamla kompisar, och jag ska stanna hemma. Dels för jag är krasslig och dels för de ska få umgås utan att jag hänger efter :) Jag ska nog greja med datorn eller så på TV eller mysa. Mmm, myyysa.. ^^
Nu ska vi äta sen lunch.
Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0