Apberget och lite shopping

Vi åkte till Angereds teater idag som jag skrev om igår. Pjäsen var en ungdomspjäs, antar jag, och den hette Apberget. Albins kompisar Josefin och Ove var med.
Det var rätt roligt, men ändå ganska stökigt. Massa små barn (=sjuor) som lät och hade sig. Det roliga var att innan vi hade gått in så träffade jag på min yngste kusin Axel! Han var där med sin skola och skulle se den. Tappade bort honom efter föreställningen men vi ses väl en annan gång. Hoppas han tyckte den var bra bara, för det tyckte Albin och jag. :)

Efter det planerade jag att vi kunde försöka vara i stan ända fram till halv sju då After work impro skulle börja. Så vi åt lite, hittade två av Albins gamla kursare från Finland och jag shoppade lite. Tänkte shoppa lite linnen, så det blev tre sånna. Och ett par hotpants-shorts från H&M. Vi smet in på Åhléns och jag köpte på mig två sminkborttagningsmedel för de har utgått från sortimentet. Too bad, för de är så bra. Men jag har två nu iaf. Yes!
Smet in på Gina Tricot och köpte ett par mörkare jeansleggings. På Akademibokhandeln blev det en film för mitt presentkort. Har kvar, yay!
Det var nog allt...
Ojoj, vad jag slog till idag. Det var länge sedan. Och det var mest basgrejer, utom filmen då. Nu ska vi nog softa lite innan vi åker in till stan igen senare. Får passa på att fylla på mitt busskort om jag kommer ihåg det, det skulle tydligen gå ut idag men än har det funkat.
Vi får se vad som händer.
Efter impron blir det film, hoppas jag. Och det har varit så skönt att vara ledig hela dagen när det är så fint väder! Imorgon blir det fyra timmar jobb men sedan är det ledighet som gäller.

Hm... Jag sitter och funderar.
I sommar är der bröllop. Vad ska man ha på sig?? Vill gärna ha en trevlig klänning men jag får inte ha vitt eller svart (bröllopsregler) och inte heller för uppklätt, för det kommer tydligen ingen annan ha. (Lite annorlunda bröllop, tror jag) Vad ska man ha? Var ska man köpa? Ihp.. Hjälp....
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sara

Bröllop?? Vilka gifter sig?

2009-04-24 @ 15:53:31
URL: http://bravaragazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0