Vart är världen på väg?

Igår var det VIP-kväll hos Mango och min trogna följeslagerska Victoria och jag var där.
Innan vi smet dit gick jag till hennes jobb, på Ordning & Reda i NK-huset. Jag köpte en jättefin almenacka som jag har spanat på förut. Mmm, fin fin. Nu är jag redo för 2009!

Efter hon hade slutat gick vi iväg till Mango, och där kunde man visst gå in fast man inte hade anmält sig. Skumt. Jaja.

Man fick en gratisbag med tidningar (Cosmo som alla säkert redan hade), lite godis, en mascara och ett smycke (som jag för övrigt redan har). Men det var jättekul, för gratis är kul och bagen som allt låg i, var jättefin! Tycker iaf jag. :)



Jag brukar inte handla så mycket på Mango så jag hade inte tänkt att köpa något. Men sedan kom vi till väskorna..
Jag vet inte vad det är med mig och väskor men vi har nog en kärlekshistoria. Jag är lite smått galen i dem.
Hittade en fin brun som jag gick runt i butiken och kände på men sedan tänkte jag "näe!" och ställde ner den. Duktig Josie! Tänkte också på att om jag skulle komma hem med en till väska skulle Albin nog få spel. :)
Jag har alldeles för många väskor, hinner inte använda alla eller så hittar jag en perfekt som jag bara använder. Men brukar variera mig när jag känner för det. Min senaste inköpta väska från Topshop har jag ännu inte övergivit utan den har fått hänga med ett tag. Den är ju så fin!

Efter vi hade kikat klart inne på Mango så smet vi in på Rut m.fl. som hade kvällsöppet. Victoria provade en klänning och jag inhandlade ett par spetstajts. Sedan var kvällen slut.
Har nog inget att klaga på, vi fick ju gratisgrejer, lite popcorn och så och det var trevligt.

Victoria!


För några dagar sedan zappade jag runt mellan kanalerna och då dök Idol upp. Jag brukar inte titta på Idol, det är så fånigt. Innan de bytte jurymedlemmar så var de hemska. Okej, jag gillade Daniel och Peter (eller vad de hette) men de var för elaka liksom. Onödigt elaka.
Visst man kan förstå att de var trötta på att få höra kassa människor sjunga falskt men man behöver inte vara så elak. Speciellt inte när det går på tv.
Anyways, när jag zappade in där så var det en liten tjej som sjöng. Men efter ett tag fattade jag att det inte var någon liten tjej, för tjejer kan inte vara i målbrottet som killar kan. Så alltså var det en kille. Johan P, kanske han hette. Whatever.
Han fullkomligt slaktade Abbas låt (kommer inte ihåg vilken dock..). Och så såg han ut som en tjej, kom igen.. Jag har inget emot killar som har nagellack eller mer hårspray den kvällen än jag använder på ett helt år men läppglans på den lille? Nej, det passade inte, speciellt inte när han sjöng så kasst.
Och när han var klar så satt massa småtjejer (13, 14 eller så) och skrek som om han vore... Darin?
Den lille blondinen är ju inte ens känd och det sitter tjejer och är kära i målbrottstönten.
Vart är världen på väg?
Kommer säkert få mycket skit för det här, men killen kunde ju inte sjunga.
Om man inte kan sjunga, tycker jag inte att man ska vara med i en tävling där man vinner på att sjunga bra. Och juryn var för snälla för honom. DÅ skulle de varit elaka och frågat varför han skränade istället för att sjunga.
But that's just my humble opinion.

Nu ska jag gå och köpa mig en yoghurt och en macka och gå och jobba, så får vi se vad som händer ikväll.
Kladdkakedags misstänker jag.
Peace out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0