Utgång till Linnés

Igår jobbades det. Jobbigt.
Pluggade nämligen samtidigt och fick verkligen träsmak av den hårda pallen. Har rejält ont idag, konstigt.. Får byta ut pallen mot en bättre och snällare. Jaja.
Somnade efter jobbet, var så himla trött. Det är skumt.. Men det kanske var för att jag försökte ligga i soffan och plugga och hade visserligen gått upp tidigt, så det kanske var det.
Pluggade klart ett kapitel igår och har två kvar plus en stencil, sen är allt färdiglst. Då ska jag börja läsa om det, skriva upp viktiga saker, kolla igenom anteckningar (Albins) och sånt.

Hade bestämt med Castro att ses, träffar nästan inte vänner längre. Det enda jag gör är jobba, plugga, sova, glo på tv, sitta vid datorn och läsa andras bloggar. Men jag har bättrat mig och både vart på VIP-kväll med Victoria och träffade Castro igår plus Albins vänner; Goblin, Charbel, Pablo och Arash.
Det är bra. Mer sådant! Får fixa det efter tentan på onsdag.

Det var kul iaf. Hade planerat in att jag skulle ha mina smala H&M-jeans och kilklacksskorna (också från H&M) plus färgglatt linne. Dressa ner lite med en stor kofta. Men så blev det inte. När jag skulle sminka mig blev jag helt röd på kinderna, jättejobbigt. Gick liksom inte bort. Kanske var det varmt inne, kanske jag var uppspelt (har inte gått ut på jättelänge), jag vet inte vad det var. Men såg jättekonstigt ut med lila linne så jag bytte till en svart, kort klänning (från Monsoon) ovanpå jeansen. Plus min fina handväska från Asos.com. Blev fint.
Blev tyvärr ingen bild på det, vi gick sent (tycker jag) och Albin kanske inte var på fotograferingshumör. Jaja. En annan dag.
Vi kom först fram till Linnés kök och bar och beställde varsin alkoläsk. Hade bara 70 kronor att spendera den kvällen, hittade dock två tior också, men inte mer fick jag göra av med! Bra av mig. Tog inte ens med mig kreditkortet om jag hade blivit sugen på mer men vi skulle ändå hem så tidigt så jag skulle nog inte hunnit dricka mer.
En alkoläsk och en "tjejdrink" (Vanilla sky) till mig. Killarna var manliga och drack öl. De var lite sena så Albin och jag satt och underhöll oss själva ett tag.
När de andra kom pratade vi och hade trevligt men det blev en kort kväll tyvärr. Ville inte åka med nattbussen så vi kom hem tjugo över tolv, gick och la oss vid ett. Ganska bra, för jag ska ju plugga idag. Har ont i magen och är lite trött men får försöka ändå. Viktigt.

Bild från kvällen:

Goblin försöker döda (?) Albin med sina laserögon. Nej, de har nog trevligt.

Jahapp, nu får jag sluta sega här, dags att plugga.
Ha en trevlig söndag, bättre än min hoppas jag. Jag har dock kanelbullar från igår.. :)
Yay.
Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0