Som man raggar får man ligga

Vi hade lite roliga gratiskort i butiken igår, där det bl.a. stod det där.
That's true.

Jag kom på nyss att jag är så otroligt sur för att Harry Potter inte kommer förrän nästa sommar! Sommaren 09. Inte klokt alls. De motiverade med "men nu är det ju mindre tid mellan 6:an och 7:an, och det blir ju fansen glada av". Klart man inte blir det?! Man har ju väntat att den skulle komma i november och sen är det inte så, tror någon att man blir glad då?
Icke. Iaf inte jag.
Så onödigt. Kommer ju vara gammal när filmerna går på bio. Jisses.
Hade "förberett" mig genom att läsa om alla böckerna, och så kommer den inte förrän nästan ett år? Tja, 10 månader eller något då. Så dumt av dem.. Blä.
Är det bara jag som är arg?

Snart ska jag iväg med bussen, men tänkte bara skriva ett kort inlägg innan. Hoppas inte jag shoppar upp alla mina pengar! Inte så troligt kanske. But still.
Joshua vann So you think you can dance igår. Albin hade tagit reda på det innan, för han ville inte vänta? Jag vet inte, jag tycker inte om att göra så iaf. Men han höll sig och berättade inget för mig. Snällt. När det stod mellan honom och Twitch då tänkte jag att det är nog inte Joshua som vinner. Men när Albin tog fram kameran precis innan de skulle säga det, då visste jag att Joshua skulle vinna. Och precis efter de sagt det så stängde TVn av sig. Jättecreepy. Vi stängde av och satte på igen och då funkade det. Tänk om det hade hänt innan de hann säga? Ganska surt isf.

Idag har jag pluggat klart i den tråkiga boken. Nu har jag bara den ännu tråkigare och segare boken kvar. Yay.. Ska plugga hela helgen. Synd bara att jag fortfarande inte hunnit läsa allt, skulle vilja ha börjat läsa om det för andra gången iaf. Men får förbereda mig bättre nästa gång. Sen är det lite svårt att plugga när man jobbar på dagarna, och trött när man kommer hem på kvällarna. Jaja, klagolåt.
Nu ska det susas iväg till bussen, och jag tar nog med mig kameran så jag kan ta lite fina kort på kvällen.
See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0