Raindrops is falling on my gummistövels

Jag är helt slut, har gympat. >.<
Fick lite problem med andningen också, men har ju med min astmamedicin.
Nu sitter jag med inpackat hår och ska snart duscha och äta fiskgratäng. Medan vi äter ska vi nog se på Design: Simon och Tomas. Och man får inte missa I ditt ansikte senare. Får se hur vi hinner med det.

Igår bakade jag kanelbullar. Det gick sådär, men resultatet blev bra trots att jag glömde pensla dem och inte hade på något pärlsocker. Och gjorde dessutom för stor sats men det gör inget, mer bullar åt folket säger jag! Det var första gången jag gjorde bullar utan uppsikt och redan vid smöret som skulle smältas gick det illa. Jag satte på tian, när det snarare skulle vara ettan och det blev rökigt i hela köket och brandvarnaren gick. Albin sa att han blev brännskadad men så farligt var det inte, tyckte jag. Jag har varit med om värre saker! Nej, det var synd om honom.
Jaja. Nytt försök med ny kastrull och det gick mycket bättre.
Sedan: långt väntan på att mjölken och smöret skulle ha 37°C, så Albin och jag kikade på Heroes samtidigt som vi väntade. Sedan orkade jag inte vänta mer, för jag skulle egentligen vara klar till Sissel kom och hälsade på så jag pysslade vidare. Jag var inte klar när hon kom med sin pojkvän, så vi drack te istället. Degen jäste fint.
Sedan skulle alla gå. Sissel och Kristoffer skulle bada jacuzzi i Frölunda och Albin skulle åka till Angered för att hälsa på teatern som firade 30 år.
Jag fick avsluta baket alldeles själv och det gick bra. Många bullar blev det!
Fyra stycken tre literspåsar och en två liters. Sådeså.
Pappa sa att de var bland de godaste hembakade han någonsin ätit. Yay!
Och jag använde mina fina bullformar!! Yes.
Jag hade förkläde också. Helylle värre.


Imorgon ska vi förhoppningsvis få åka till min bror och hans Sara för att kika på deras nya lilla valp som de hämtade i helgen. Han heter Oliver och är en Lancashire heeler. Jättesöt, bara nio veckor.
Om det inte blir imorgon hoppas jag det blir snart iaf, jag får locka med bullar! :)

Nu ska jag gå och duscha och äta, för jag är jättehungrig!
Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0