Lilla boken om lycklig kärlek

Jisses, ibland är det svårt att komma på rubriker, det känns så dumt att ha en mening som återkommer i texten, liksom. Men iaf är det titeln på en bok i min hylla. Jag gav den till Albin när jag kände mig extra kärleksfull.
Vilket jag gör ganska ofta.


Har nyss sett Sex and the city-filmen, bra igen. Men jag fattar inte varför den är barntillåten? Det är ju flera heta sexscener med i den, det borde vara minst 11-årsgräns? Eller har jag fel?
Känns lite fel, men det kanske är det nya nu att alla barn ska få titta på en film där de har sex så de... Lär sig hur man gör?

Har jobbat idag, sovit dåligt. Hade en mardröm om typ.. Zombies och sen kunde jag inte riktigt somna om för så fort jag blundade så tänkte jag på mardrömmen. Ganska illa. Tänkte också på den när jag var vaken, ganska illa. Igen.
Jag är inte mycket för skräckfilmer men ibland så ser jag en, och det är mindre bra. Den enda film som jag nog tyckt var läskig var 28 dagar senare. Och det är lite scary att man tänker om man har ljuset tänt så kommer det komma springandes smittade människor hela tiden. Burr.
Nej, nu ska jag tänka på bättre saker!
Ska nog muntra upp mig genom att se någon dålig film, typ The Love Guru. Visserligen gillar jag Mike Myers men har hört att den ska vara rätt kass. Därför vill jag se den! Det är roligt att se kassa filmer, ibland är de så dåliga att de blir bra.

Sissel is back in town, iaf över helgen. Imorgon ska jag baka bullar och har bjudit in henne på lite te. Jag hoppas iaf jag kan baka bullar, i värsta fall får hon väl hjälpa mig.

Var på Panduro Hobby idag igen och köpte lite pärlor och så, har gjort en till julklapp, one left to do. Det är kul att göra egna julklappar. (Vill ge nu..!)
Hoppas iaf folk blir glada. Det är ju inte Pilgrim eller Snö but I did my best.

So long, så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0