La vie en rose (La môme)

Om ni inte har sett den, då har ni verkligen missat något!
Jag älskar verkligen den filmen, och så pratar de franska också. Väldigt mysigt språk. Jag läste lite franska (fyra år) på högstadiet, men kommer inte ihåg så mycket men jag hade gärna velat lära mig ordentligt.
Man ville ju liksom inte läsa tyska, det är ett språk för barbarer, tycker jag lite på skoj sådär.
Men franska, det flyter och låter fint. Utom när de är arga kanske...

Men Marion Cotillard spelar underbart fantastiskt. Hon är bra i alla filmer jag sett henne i; Big Fish och Taxi-filmerna. Okej, Taxi är hon inte bäst i men det känns som jag har sett henne i många filmer! :P
Och tjejen som sjunger alla sångerna i filmen, hon låter nästan som Edith men inte riktigt men väldigt bra ändå.

Ja, jag ska nog se den. Kan inte träna idag nämligen, är allergisk igen. Vet inte riktigt varför.. Jag har inte slarvat med medicinen och det har inte hänt något speciellt vad jag vet, så varför? Jaja.


Har fixat tre julklappar idag. Känns bra. Men ändå.. Inte. Det känns om att jag kommer ge hela släkten en bok eller något liknande, bara för jag jobbar i en bokhandel. :)


Häromdagen fick jag två böcker hemskickade.

Jag ska försöka mig på Johnny Cashs biografi, både på engelska och svenska (det var ju så billigt!). Jag fick också sista delen i min samling:

Marian Keyes - Å andra sidan är sista i min samling, nu har jag alla böckerna. Även den sista som är på engelska, förvånansvärt lätt att läsa på engelska. Pröva!

Jag gör inte av med så mycket pengar som man kan tro, jag hittar alltid det billigaste och beställer bara någo som jag verkligen vill ha. Och om jag kanske inte kan hitta det i någon affär.


Nu får jag se till att röra på mig, måste äta lite tacos och kika lite på Sex and the city. Ska nog få med mig Albin på det. Han gillar tacos. Sedan är det Design: Simon och Tomas. Jag gillar Simon bäst, Tomas är lite för skum. :) Och Simon pratar så mysigt med engelska och allt. Och de små hundarna är så söta... ^.^

Hejdå och tja, läget, ha det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0