The A-files

Igår hittade jag alla mina gamla dataspel!
Eller ja, jag vet ju vart de är, de ligger längst in i garderoben. Men jag tänkte, eftersom min nya dator är så bra och trevlig så fungerar säkert mina gamla spel. Vissa funkade, andra inte.. :/
Men igår spelade jag lite på Albins dator, och då spelade jag The A-files som är ett utbildningsprogram. Typ.
Man lär sig engelska. :) Jag spelade väl det när jag var 13, eller så.
Väldigt kul spel, och jag kom ihåg nästan allt. Ett annat sådant spel är Planet Arizona. Det fungerade ett tag men sedan så hängde det sig och jag fick hitta på något annat.


Jag kom på i förrgår att jag skrev fel. Hayao Miyazaki har inte gjort The Cat returns. Men alla andra filmer som han har gjort är det tjejer, ofta yngre, i huvudrollen som är starka och klarar sig (för det mesta) själva. Det är ganska kul att tänka på, och jag tycker verkligen att alla är sevärda. De flesta vill inte se dem för de gillar inte anime, men jag tycker iaf att man ska ge det en chans och ser något istället för att bara dissa det rakt av.
Jag försöker alltid ge något en chans (utom nya maträtter kanske.. Är kinkig tyvärr). Det enda som jag inte har läst färdigt är Tärningsspelaren av Luke Rhinheart. Mitt ex (då var han min pojkvän men inte nu) tyckte jag skulle läsa den och jag började på den men den var så.. Dålig att jag inte kunde fortsätta. Men det är nog det enda jag inte avslutat.

Nu ska jag nog fixa håret, ringa några samtal och sedan gå och jobba.
Ikväll är det träning som gäller och sedan Design: Simon och Tomas. Ska nog bli kul.
Igår var det The F word och det var som vanligt bra. Jag gillar Hell's kitchen också men i det förra så får man se hur man tillagar maten och jag blir så sugen så jag vill ut och köpa oxfilé och göra biff Wellington med detsamma!
Ihp, nu blev jag hungrig fast jag har ätit frukost :(
See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0