Små pyntade cupcakes

Har sådan lust att göra sådana...! Jag har en bok där de visar hur man gör, och recept då förstås. Visserligen kan jag inte göra muffins men man kan ju alltid prova.
Kanske bäst om jag ber mamma hjälpa mig.


Imorgon är jag ledig! Det är även officiellt känt som passa Oliver-dagen. Så imorgon ska jag och han softa och pyssla lite, kanske sova lite och se på film. Gå ut och gå måste man ju också. Får se om jag får några roliga bilder om han får snö på sig (om det nu snöar imorgon också, det vet man aldrig.)
Milton har ju så mycket päls och det snöade i Falun så han såg ut som en liten snöboll själv när han kom in efter att ha lekt i trädgården.
Imorgon ska Albin och jag gå på fond- och Bond-kväll. Det ni!
Gratis är gott, goodiebags är alltid kul men gratis bio är inte så ofta som man får. Och då räknar jag inte med typ presentkort man får av släkt. Sådeså.

Igår tränades det. Jisses.. Jag missade förra måndagen och det känns att jag missade den. Not good.
Får börja gå promenader men det är så halt ute.. :/ Jag är gnällig.

Inga kort uppladdade igår och inga just nu heller för jag ska bara fixa håret och sedan gå och köpa mig en drickyoghurt och sedan jobba. Idag händer det inget kul vad jag vet, bara slappa förmodligen. Städa bland mina tidningar kanske, för jag har fortfarande inte kommit mig för det..
Och kanske lägga upp lite bilder på helgen i Falun.

Got to go!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0