Live it!

Hej.
Jag är trött.

Hektisk dag. Albin gick upp innan mig men jag vaknar ju av hans väckarklocka och att han kravlar sig ur sängen (jag låg ytterst fast jag borde legat innerst så det skulle vara lättare för honom att gå upp för han skulle upp innan men nejdå.).
Sedan ringer min käre bror vid nio, fast då låg jag bara i sängen och softade och sov iaf inte. Han skulle byta däck på sin bil och undrade om jag kunde passa lillvalpen. Såklart.
Bråttom att äta frukost så jag skulle hinna göra mig iordning innan de kom, för jag skulle ju jobba elva.
När jag hade duschat kom de, och Albin fick passa Oliver medan jag klädde på mig. Sedan så skulle de prata om datorn och det var något som inte fungerade och då skulle Eric titta på det och det tog lite tid och tjafs. :)
Jag passade bushunden sålänge. Han var mysig men väldigt glad och pigg så han for runt i köket. Sedan var jag ute lite med honom och han var modig och skällde på en stor lastbil som stod och pustade och lät.
Väldigt stark är han, fast han är så liten. Drar iväg och ska nosa på allt möjligt. So cute!
Fast när han hade varit ute och vi sedan gick in var han lite vild och skulle bita i mitt skärp och så, Eric fick säga till honom på skarpen. Och sen skulle han byta däck och Oliver och jag blev kvar inomhus och han gnydde och tittade förebrående på mig som om jag var ond för han inte fick vara med husse. Eller så inbillade jag mig bara.
Men när jag satte mig vid laptopen, och hade honom i knät, var han lugn och sedan somnade han. Väldigt mysigt, satt och klappade honom medan jag kollade mail och sådant.
Blev lite sent, så jag fick skynda mig till jobbet utan att ha fixat håret och hann inte köpa drickyoghurt. Kom dit fem minuter innan jag skulle öppna, så det gick ju bra ändå.
Tog en rast senare och köpte yoghurt så ingen fara på taket.


Annars har det varit en trevlig vecka.
Mamma och jag åkte ju till Varberg på spa i onsdags. Till Cromwell. Ligger precis vid vattnet, väldigt fina byggnader och fin promenadväg.
Vi började dock med att åka in till Varbergs centrum och kika runt på kläder och sånt. Köpte lite tofsar och småpryttlar. Kikade på skor men hittade inga.
Vi gick runt men hittade ingen skoaffär (utom Wedins men de hade ju inget bra). Vi frågade i en väskaffär och hon tipsade om affärer som låg lite längre bort. Anderbergs skobutik hittade vi och där fanns fina skor. Hittade ett bra par och jag provade och hade mig men 38.orna var för små (hade visserligen två par strumpor men det var tunna strumpor), de klämde lite så jag fick köpa 39. Aldrig hänt!
Anyways, har inte hunnit fota dem än men fixar det imorgon.

Mycket trevligt att ha fixat skorna, och så bar det iväg mot lunch på spahotellet. Lammkött var det, mmm.. :P
Efter det tog vi det lite lugnt i vår "minisvit" innan vi skulle få massage.

Mysigt rum med två fotöljer.

Jag hade bett om en kvinnlig massör, för det kändes lite fel den gången på Hagabadet då en man masserade mig. Det kändes fel för.. Tja, typ.. Fel mot Albin tror jag, fast jag tror inte han brydde sig men det var konstigt för mig. Jaja, jag tänkte att det skulle nog vara bättre med en kvinna.
Tjaaa..
Det kom in en lång, smal kille och en kort, satt tjej och jag fick följa med tjejen. På britsen fanns det en värmefilt under, så det var varmt för magen medan man låg det. Det var nog det som var positivt..
Hon hade starka nypor och jag låg mest och fick ont och väntade på att det skulle ta slut. Vissa gånger var det skönt men andra fick jag spänna mig för det gjorde ont.
Tro inte att jag är mesig och inte sa till, för jag bad henne ta lite lösare och försiktigare men hon gjorde inte det. Inte som jag märkte iaf. Efteråt sa hon att jag var väldigt stel.
Jag tänkte att det kanske berodde på att jag spände mig så mycket för det gjorde ont men jaja, hon vet kanske bäst..
Hade iaf ont i ryggen ett bra tag efter det, har det fortfarande. Dagen efter, när vi åkte hem, kramade Albin mig och jag skrek nästan för det gjorde så ont när han bara tog löst där.
Konstigt..?
Jag formade ögonbrynen också. Det gjorde nästan mindre ont. Hon var duktig och det gick snabbt, gjorde nästan inte ont alls. Man ser nog inte så mycket skillnad men jag känner och ser själv, så det räcker.
Hon sa att jag hade bra form, så det var ju trevligt.

Mamma badade medan jag var borta. Badade bastu och hade trevligt. Jag badade inte förrän dagen efter, det var länge sedan. Brukar inte bada i badhus iaf.
Så såg det ut. Lite dålig bild..

Efter behandlingarna tog vi det lugnt på rummet och jag kikade mest på TV. Middagen var trevlig och god, jag tog Husets Pasta. Vi drack bara vatten, eftersom vi var på spa och ville vara... Renliga?
Servitrisen var dock ouppmärksam och det tyckte jag var jättedåligt. Hon tog inte bort våra tallrikar när vi var klara, frågade inte om det smakade bra, tog evigheter på sig för att jag skulle få lite glass... (Hur svårt kan det vara? Ta ut det ur frysen, lägg på tallrik, servera. Mindre än fem minuter. Hon var inte upptagen, det såg jag)
Dessutom kom det in ett gäng högljudda personer, som kanske var där med jobbet och hade redan grundat (innan förrätten). Tafsade på varandra och hade sig.
Jaja. Jag ska inte klaga, det var ganska kul faktiskt.
Vi sov bra, frukosten nästa dag var god och vi badade lite efter det.
Sedan åkte vi hem.

Även fast jag fick ont i ryggen så var det väldigt trevligt där. Nästa gång ska jag be om en spinkiskille/tjej. :)
Bloggar mer imorgon om nya skor, ny jacka, resa till Falun och Barack Obama.
Puss!

Kommentarer
Postat av: cajsa

snart kommer ni hit :)

2008-11-07 @ 23:09:19
URL: http://cajzas.blogg.se/
Postat av: cajsa

snart kommer ni hit :)

2008-11-07 @ 23:10:41
URL: http://cajzas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0