Back from Falun

Hejsan!
Jag har inte suttit vid datorn mycket alls de senaste dagarna. I fredags spenderade vi ju 6 timmar i bil, kom fram vid sju och sedan skulle vi på bio (Twilight) klockan nio.
Kände mig lite stressad, men vi hann till och med köpa lite godis till kusin Cajsa.

Filmen var jättebra! Jag har ju läst boken, och oftast är filmen inte lika bra som boken så jag försökte ha låga förväntningar så jag (förhoppningsvis) kunde bli glatt överraskad. Och det blev jag!
Okej, specialeffekterna är det ju lite si och så med, men det är det ju i sådana filmer.
De är inte sämre än i Interview with a vampire (med bl.a. Tom Cruise, Brad Pitt och Antonio Banderas. Kirsten Dunst är också med men hon är så irriterande att jag inte har lust att se den igen.)
Men Twilight var väldigt bra, rekomenderar den om ni gillar vampyrer. :) Albin och Cajsa hade inte läst boken (eller böckerna :P) men de visste på ett ungefär vad det handlade om men inte vad som skulle hända. De har tagit med allt det viktiga. Det roligaste är en stund när de sitter och äter på ett fik och författaren (Stephanie Meyer) får en vegorätt. Att hon är med är det roligaste förstås, inte att hon är vegetarian. Jo, det är ju lite kul eftersom vampyrerna säger att de är veggos, för de inte dricker människoblod.
Ops, spoiler för er som inte vet? Jaja, orka tassa runt på tå jämt...
Skådespelaren som spelar Edward Cullen är Robert Pattinson som har spelat i Harry Potter 4 (och 5), som Cedric Diggory. Wow.
Det enda som var jobbigt innan filmen började var att publiken i salongen bestod nästan uteslutande av fjortisar. Som kastade godis/popcorn på sina vänner någon rad nedanför oss. Yay...
Humörförstörare nästan. Men men..


Resten av helgen har varit kul. Igår var vi ute på stan och shoppade. Jag shoppade medicin (gratis, fast egentligen skulle det kostat 2800 kr.), mjukisbyxor, hårfärg och två böcker. Så nu har jag lite mörkare brunt hår, för slingorna försvann nästan helt.
Vi var både i Falun och i Kupolen i Borlänge.
Vi åt fondue igår också, det är väldigt gott men det tar lite tid och då håller man inte riktigt koll på hur mycket man äter så efteråt var jag jättemätt. Vi såg Kill Bill 2.

Imorse var det skidtävling och I'm glad to say att de svenska tjejerna kom på tredje plats och de svenska killarna på andra plats. Väldigt bra!
Jag brukar inte titta på sport men det fanns inte så mycket annat att göra och det är ganska kul faktiskt. Men jag blir uppspelt, får hög puls och sitter och småhoppar i soffan när det är extra spännande. Kanske därför jag inte brukar kolla på sport för jag får för hög puls. (För mig är det ihopkopplat med astma, så jag vill inte riktigt ha det för ofta)

Albin och Cajsa satt mest och fixade med Cajsas blogg. Albin är duktig på sådant. Så jag tror de var överens och att allt såg bra ut, ni får kika själva: http://cajzas.blogg.se men snart blir det http://cajzas.se.

Jag fick min födelsedagspresent (i efterskott)! En fin sminkväska från Sephora och en hand man hänger smyckem på från Mio. Yay!
Det känns som jag inte sovit ordentligt, eller så känner jag bara av deras söta hund Milton, han har rätt mycket päls. Det kanske inte är det, men jag tror det. Så det är skönt att vara hemma igen, men bilresan var trist. Jag läste lite men sedan somnade jag och när jag vaknade var det för mörkt för att läsa så då lyssnade jag på musik men sedan tog batteriet slut.
Då lyssnade jag på radion men det var tråkigt.
Då spelade jag spel på mobilen. Ganska okej, men ändå långtråkigt. Tog sin lilla tid, men jag missade bara början av Gordon Ramsay.

Nu är jag sugen på att se något på tv, film eller serie eller sådant. Måste bädda först dock. Uhh..
Jag ska visserligen jobba och träna imorgon men jag ska ta kort på det jag köpte och lägga upp det här så fort jag kan.

Massa kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0