Lemmings

Min käre Albin är som bekant ganska nördig av sig (på ett bra sätt) som fixar bloggar och diverse annat påhittigt. Nu har han blivit besatt av dataspelet Lemmings som han har både på datorn och mobilen. Han har även köpt tv-spel och sitter nu och spelar Tony Hawk.
Alltid är det något! :)

Jag har nog inte haft så mycket att blogga om på senaste, därför har det varit lite tyst ifrån min sida.
Roliga nyheter är att jag har hälsat på Sissel i hennes nya lägenhet! Den är jättefin med vinklar och vrår och högt i tak med fin usikt. Jag är alltså ganska så mycket avis på henne. Helst vill jag flytta in i höghuset mitt emot hennes lägenhet så vi kan vinka till varandra och (Albins idé) ha en linbana med en korg så vi kan skicka korv (Sissels idé) till varandra. Och annat, förstås.
In other news så har jag sträckläst Stieg Larssons böcker. Det är ju lite dåligt att jag jobbar i en bokhandel men inte har läst de senaste eller mest kända böckerna, så jag tog tag i mig själv. Väldigt spännande är de, fast en del hemska förstås. Men jag är luttrad.
Håller på med sista boken, Luftslottet som sprängdes, där de, enligt min pappa, ska knyta ihop historien. Jag har några hundra sidor kvar men det går nog fort.

Idag hade jag på mig kjol utan strumpbyxor för första gången i sommar! Det kändes väldigt.. Främmande, eftersom det var cirkus ett år sen sist. Men men, det går nog över när man fått liiite färg på benen. Hinner inte att sola när jag jobbar fyra dagar i veckan, så får väl köpa Sun kissed Bodylotion på Apoteket. Eller dylikt.
Det är så otroligt varmt nu, så det är nästan inte ens kul. Iaf inte när jag jobbar och är i lilla butiken där det blir stekhett. Dricker massa vatten när jag jobbar.

Det roligaste på ett tag hände igår i butiken. Det kom in en gubbe med darrningar i händerna och frågade efter köpebrev. Jag vet vart vi har dem så jag plockade fram dem men då avbröt han mitt sökande och frågade om jag (citat) "inte hade min mamma där" (slutcitat). Jag blev väldigt... Förnärmad är nog ett bra ord. Och sa att jag nog klarade det själv. Jag hittade två papper som han ville ha men ett hade vi inte. Då frågade han igen om inte min mamma kunde hjälpa mig. Då sa jag behärskat att min mamma inte jobbade där. Han hade antagligen varit inne i butiken och sett någon av mina gamla arbetskollegor jobba, som är lite äldre, och tagit för givet att jag bara jobbar extra för min "mamma" är ledig. Min chef tyckte iaf att det var väldigt roligt när jag berättade om det lite senare på dagen.
Vill klargöra att min mamma har ett eget jobb på Chalmers, där hon trivs väldigt bra. Sissel jobbar också på Chalmers och jag hoppas hon trivs!

Nu ska jag gå och läsa mer Stieg. Hörs!

Kommentarer
Postat av: sissel

jag trivs. Tackar som frågar. Jag vill skicka korv.

2008-05-14 @ 12:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0