Sol, hallonkräm och Marian Keyes

Så har min dag mest sett ut. Okej, bara en skål med hallonkräm men ändå.
Två vitlöksbröd (små) också.

Läste ut Linda Skugges Bloggbok tidigare idag.
Det står ganska mycket om recept i den så man ska nog inte läsa den när man är hungrig. Ganska mycket om hennes små barn också, så man blir väl lite sugen. Men har bestämt att jag vill vänta åtminstone fem år innan jag skaffar barn.
Vill inte vara en gammal mamma men vill gärna ha jobbat lite eller pluggat innan.

Kusin Cajsa slingade mitt hår igår. Vi hade varit på Nordby shoppingcenter, som ligger väldigt nära norska gränsen. Det var sjukt mycket bilar och nästan alla var norrmän. Samtidigt håller de på och bygger om. Hur tänker de?? Det är ju sommar, norrmännen vill handla billigt som alltid, och de bygger om? Det fanns inte lika mycket parkeringsplatser som vanligt eftersom de bygger om. Så osmart. Jaja.

Jag inhandlade: Två ansiktsmasker, solglasögonfodral, hårspännen, rouge, rougeboste, leggings och nagelfilar på H&M. På Kicks köpte jag en necessär och slingmedel (?).
Egentligen var vi där för att handla present till kusin Anna men det fixade mamma och kusin Cajsa. Sedan skulle vi handla mat. Jisses, mycket mat, mycket norrmän, tunga korgar...
Schampo med norska priser?! Kassörska som bara pratade norska? What the fuck liksom.
Okej att det är mycket norrmän men hon förstod ingen svenska och hon jobbade i Sverige?
Helt strange.

Iaf, slingorna blev rätt bra. Jag sparar 500 spänn genom att fixa det hemma istället för på salong. Fatta att det kostar 600 för mig, bara för jag har långt hår?
Jaja, jag är klagomoster idag men har inte så mycket annat här att göra.
Blev förvånad att jag ens kunde logga in på bloggen.


Släkten vill ha förlovningsfest för mig och Albin. Sounds good, tycker jag. Vi ska få presenter också! Yay! Får välja ut tallrikar och bestick och sådant, som släkt sen kan köpa. Spara inför lägenhetsköp någon dag.

Ska till Sahlgrenska på onsdag. De ska kolla om jag har astma tror jag. Bra, för jag får knapp luft längre, känns det som. Vaknade inatt vid fem och kunde bara dra små, korta anderag innan det pep i bröstet. Var tvungen att ta Bricanyl. Men men, de fixar det säkert.


Idag var det mysdag. Peelade fötterna, hade en ansiktsmask på och har läst ute i solen idag. Åt lunch med mormor och morfar också. Mys mys. Ansiktsmasken var lite rolig, först blev jag grön i ansiktet (mådde ej illa) och sedan stelnade det och jag blev vit och log jag mycket sprack det lite. Ganska kul. Blev jättemjuk!
Köp på H&M, good stuff!!

Jag skriver mer imorgon om min chef som avgudar mig.
Nu: grillning!
See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0