Förlovningsfest of doom

Så tror jag iaf att min mamma känner det.
I lördags, på garden partyt bjöd jag storsint in massa släkt till en förlovningsfest på landet som ska vara på fredag. Räknade inte med hur många det skulle bli, så när vi igår satte oss ner för att skriv upp alla verkade det bli ca. 26 personer.
Lite mycket för bara en liten fest.
Albin såg lite rädd ut.
"Vad har jag gett mig in på?" sa han gång på gång.
Mamma såg lite lurig och bekymrad ut på samma gång. Fixa mat till alla dessa folk? Hur, vad, när?
Men vi funderade ut lite bra mat + att jag gör kladdkakor till efterätt så då är det ordnat. Moster Eva fixar drink-tilltugg och sånt. Det blir nog rätt okej.
Egentligen hade jag inte planerat något sådant men ville gärna ha en middag för lite släkt och så och fira, för det är viktigt för mig, det här med förlovningen. Inte något jag gör varje dag!
Mamma hade tydligen haft en fest, så då tänkte jag att jag också ville ha en liten.
På fredag alltså, med lite extra släkt som är här redan.


Två stycken har tackat nej till klassåterträffen. Trist. Nu är vi inte många alls, det kommer nog bli rätt segt.. Undrar om jag inte ska skjuta lite på det till senare i höst, när fler kanske är hemma. Många vill väl inte vara hemma på sommaren, om de kan åka bort så vill de nog göra det. Tror jag iaf.
Jaja, får ringa runt lite och kolla hur allt blir.

Annars börjar jag jobba på måndag. Känns ändå rätt bra. Det är ju ett jobb jag trivs väldigt bra med så det är inte precis uppoffringar att åka hem, för där finns min dator också.
Stackars Albin har tittat lite på nya datorer, så han ska nog köpa en ny. På ett sätt är det ju trist men på ett annat lite kul att få ha något nyare att sitta och jobba med. Hoppas att festivalen, eller iaf ansvariga, kan fixa och betala lite. De var ju ansvariga för att datorn skulle vara säker och så, det är lite deras fel tycker jag.

Men strunt samma. Det är fint och soligt ute, har min röda fina tunika och solglasögon, gräset är mysigt..
Vill egentligen helst till Tanums bibliotek men får se när det blir.
Imorgon blir det kanske ett besök till Röde Orm i Grebbestad. Får se hur alla känner det.

Nu ska jag gå och fortsätta läsa min lilla bok Din häst. Är en sorts instruktionsbok. Väldigt kul faktist, friskar upp mitt minne lite grann.
Morfar stänger av internet också, så finns inte mycket mer att skriva.
Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0