En shopaholic får en syster

Idag hade jag tänkt att skriva om min chef + jobb men tar det strax.
Tänkte berätta om min dag i allmänhet först.

Ganska varmt på landet, jag vaknar så sent nu för tiden. När jag jobbar ställer jag klockan på nio men brukar vakna innan den ringer. Så nio är tidigt/lagom för mig. Men nu på sommaren vaknar jag tio eller ibland elva. Visserligen vaknar jag mitt i natten/tidigt på morgonen för att ta medicin eftersom jag inte får luft riktigt, men det kanske inte har något med det att göra?
Anyways, vaknade sent, enligt mitt tycke, och segade mig lite. Dusch, smörja in med solkräm och sitta ute på altanen och läsa Marian Keyes.
Den boken är så härligt skriven, även fast det handlar om misshandel, alkolism och annat.. Jag vet inte. Det låter kanske lite hemskt för andra att jag tycker om att läsa böcker som handlar om sådant men jag vet inte. Jag är nog lite förälskad i sättet hon skriver på, helt fantastiskt.
Väldigt varmt i solen men vill få lite färg. Är fortfarande vit, eftersom det antingen regnar när jag är ute eller också att jag jobbar. Och då ser man ju inte så mycket solljus.

Mamma skjutsade till tåget, eftersom jag skulle åka hem en stund. Ska till Sahlgrenska imorgon och göra ett metakolintest. Ville inte åka imorgon, blir för stressigt. Plus vill försöka byta en väska jag köpte på rea. Säkert omöjligt men vill bara byta mot en annan sort, kostar ungefär lika mycket. Får se om de går med på det.
Ville bara säga att mamma är så söt. Skjutsar, underhåller, är allmänt snäll och mysig.. Som en mamma ska vara? Jag är iaf jättenöjd med henne, och pappa också. Och hela släkten, när vi ändå håller på!

När jag kom hem fanns det massa tidningar + post. Bara en grej till mig. En bok av Sophie Kinsella! Som jag har väntat! Beställde den på Bokus för ett tag sen och sen var den försenad och allt. Fick ett mail idag där de stod att de hade skickat den så jag trodde den skulle komma imorgon men ,oh happy day, den kom idag! Yay!
Måste dock läsa ut Marian.

Nästa inlägg, som jag skriver snart, ska handla om mitt jobb.
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0