Phad mee luang, dramaserie och en knippa nervositet

Ja, nu har jag ätit thaimat igen. Men det är så praktiskt! Det ligger fem minuter bort, det är gott och kanske till och med nyttigt? Vem vet, det är trevligt iaf. Och det är fredag, man får unna sig! Och för en gångs skull så fick jag det jag ville ha. De brukar alltid lägga i chili eller jordnötter fast jag säger "bara nudlar, kyckling och morötter den här gången" och de säger "javisst, tio minuter". Så typiskt. Men idag sa jag att jag var allergisk och fick då exakt vad jag ville ha.
Albin och jag delade maten och såg på The O.C. Var ett tag sen jag tittade på det men fick fjärde säsongen av farmor i julklapp så jag tänkte att det var lika bra att börja kolla nu.
Jag lyckades få Albins intresse och han ville inte gå och duscha för då skulle han missa lite i serien. Success!
Om jag har fått honom intresserad av Sex and the city och The O.C., vad kan jag då åstakomma? Tåls att tänka på.

Idag är jag också lite nervös. Det är lite onödigt att jag ska vara nervös, men mina föräldrar ska träffa Albins föräldrar idag. Tänk vad jobbigt om de ska tycka illa om varandra? Starta krig? Kanske inte så troligt, men tänk om det blir pinsamma tystnader? Jag hatar sånt.
Om man inte är med vänner eller folk man känner sig tillräckligt avslappnad med, så är pinsamma tystnader det värsta som finns. Med vänner vet man att man kan vara tyst utan att det uppfattas som konstigt men med främmande människor?

Förra helgen träffade jag Albins kompisar för första gången. I Partille, of course, var det kalas. Fest. Så det blir lite enklare när man har lite mer än vatten i kroppen, men inte mycket. Och det var lite jobbigt i början. Bara killar (fem stycken + Albin) och lilla jag. Efter ett tag kom ifs två tjejer också men då var det inte jobbigt längre. Hans kompisar var schyssta och roliga, precis som Albin. Lite udda, precis som Albin, men I like.
Imorgon blir det Ikea för att kolla ut ny säng. Det är ganska jobbigt att sova två pers i en 90-säng. Lite trångt, och jag som älskar att sova på mage.


Just nu får jag roa mig själv när Albin ligger och sover. Han är så söt där han ligger med min ögonmask på sig, så jag kan ha tänt i rummet. Och idag kom han hem efter jobbet med godis och choklad för jag mådde dåligt. Världens bästa pojkvän! Och snart är det alla hjärtans dag. Jag har nog aldrig haft en pojkvän på alla hjärtans dag förut, så jag vet inte riktigt hur man ska gå till väga. Är man pinsam om man ger något med hjärtan på, till en kille? :O Kan knappast ge honom blommor. (Inte för jag skulle ha något emot att få några.. Hint, hint) Det ordnar sig nog.
Läste ut Guldkompassen igår. Alla tre böckerna är nu färdiglästa. Riktigt spännande faktiskt, men lite besviket slut. Eller så var jag bara besviken på att det var slut. Att det inte fanns fler böcker. Som med Harry Potter. Läste om sjuan (på svenska) häromdagen. Lite jobbigt, igen. Men man får gå vidare. Får börja läsa Teoriboken, Körutbildning istället. Den kommer jag aldrig komma igenom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0