With a little help from my friends..

En ny vän, åtminstone.
Idag jobbade jag åtta timmar och jisses, vad det känns i fötterna! Kassan gick varm hela dagen, och det var kris på växelmyntsfronten. Jag hoppades att klockan skulle gå extra fort och bli två, så den nya tjejen kunde komma och växla lite åt mig. Hon kom och gick och växlade. Asbra.
Hon var trevlig och söt, bra med kunderna men sämre med kassan. Vilket jag förstår, det är en gammal kassaapparat, så det tar lite tid att kunna. Jag lärde mig den när jag praoade i nian, men kom ihåg det när jag började i mars så det var ju bra att jag slapp lära mig det igen.
Det går ju så mycket bättre när man är två, även fast man är nybörjare. Kunderna blir mindre irriterade också, iaf lite. Idag var det en som gnällde på att vi inte hade julfrimärken. De hade nämligen tagit slut en minut innan, och jag var ensam så jag kunde inte stänga butiken och gå och handla fler, för det var en stadig ström i butiken hela dagen. Fick inte en lugn stund,
Vilket är kul, men inte om man ska klämma in lite tid att äta lunch också.
Men allt väl, som sagt. Och jag är ledig imorgon, och fick reda på idag att jag är ledig på torsdag också. Det kan ju vara lite skönt, eftersom det säkert kommer vara mycket i helgen då jag ska jobba.

Fick en väska skickad till mig idag. Från Asos. Som jag har längtat! I brist på en bättre bild så lägger jag upp den som de hade på deras hemsida. Jag tar kort imorgon, orkar verkligen inte idag.

Denna fick jag, fast inte i denna färgen. Jag valde färgen chocolate, väldigt fin. Äkta läder.


Jag har biolust. Vill gå på bio! Imorgon! Då är både Albin och jag lediga. Himla sugen.
Vet dock inte om det är någon speciell film som jag vill se, men film film film..!
Vad är ni sugna på idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0