Heartbeats

Började gårdagen med näsblod. Way to go! Ledig dag också. Väldigt skönt, tyckte jag, så jag fick ett infall (anfall?) och köpte en biobiljett till Pirates of the Caribbean 3. Mycket wonderful. Hade hört lite rykten om slutet så var inte jätteförvånad men ändå! Jag trodde det skulle sluta som jag ville ^^ Men andra (riktiga) slutet var också superbra.

Hattparad idag på dagis (förskolan). Jag hade ingen, trodde inte jag var tvungen. Så alltså fick jag låna en av dagis, en häxhatt. Passande eftersom en liten unge frågade mig en gång om jag var en häxa, men ändå inte särskilt kul. Maja och Sussie hade också sånna så det var lite okej. Lång promenad för småttingar, men sen fick vi bullar (nybakade! ^^). Mums. Nu är jag helt slut..
Fick lön idag av förskolan och i tisdags av Marin Mätteknik där jag var flytt..tjej?. Och besked om universitet. Hade inte kommit in pga att jag inte har haft ett års arbetslivserfarenhet :( Suger rätt hårt men får väl söka sen igen någon gång. Kan göra högskoleprovet för att få göra lite prov (jag gillade faktiskt att sitta och göra det provet även fast det gick åt helvete i slutändan..). Alltid bra, eller nått.



Så trött på mitt liv här. Måste göra något drastiskt i form av typ.. Semester. Två veckor i London vore asmysigt! Efteråt kan jag ju känna efter om jag skulle vilja flytta dit och jobba. *smart*
Orkar inte ens umgås med någon, skitkasst.. Jobbar, kommer hem, gör ingenting, sover, jobbar, kommer hem.. Tristare liv kan man nog inte ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0