A mistake?

Valborg skippades pga fetångest. A mistake?
Jag skäms oerhört mycket eftersom jag hade bjudit in folk att ha förfest här och sen "ändrade" mig några timmar innan. Jag borde skämmas, och det gör jag, don't worry. Jag skippade förra valborgen också, men då skulle jag upp tidigt dagen efter på klassresa, men nu har jag inte ens en vettig anledning. Det var rätt trist att vara hemma när jag mådde lite bättre. Spelade lite Monkey Island och tittade på nyinköpta filmer på konsum men nej, jag mådde ändå inte helt bra.
Platon ringde och sa att Sverige hade vunnit över Lettland. Go us! Art ringde och var lite desperat för han var tvungen att släpa på dyngraka människor. Stackars :(
Jag försöker skylla på att jag inte följde med för jag inte gillar klubbar eg. Vill mest sitta och dricka, inte dansa. Eller så kan jag komma med jätteargumentet att jag kände som jag vägde 200 kg och var asful, men det väger inte så starkt tycker jag.. Man kan ju supa sig vacker. Eller?

Ibland undrar jag om det ens är värt att bry sig.
Jag får ryck. Inom några månader måste jag antingen skaffa häst och flytta till landet, köpa lägenhet i stan och trivas eller flytta utomlands annars dör jag. (vet inte riktigt vart hästarna kom ifrån men kände mig lite onykter inatt när jag satt och kollade på hästannonser)

Sissel, jag ber jättemycket om ursäkt för igår! Mitt beteende var käääs. I'll try to make it up to you. Vet inte hur, men säg till om du vet nått..

Det enda jag har att se fram emot i maj är: fira 17 maj med Mlii i Oslo, (härligt, jag älskar norska! sometimes) Hannibal-spexet med Aridun och Castro den 19.e, min brors 22 årsdag och Toria som fyller 20. Inte för jag vet om det händer nått den 3.e (Torias dag) men jag har iaf köpt en liten present. Hur ska hon få den, hon bor ju i Skene? Jaja..

Bästa repliken igår av Murray: ...and NEVERMORE will you find socks that match!

Kommentarer
Postat av: ART

Jag vill också till Norge på syttende maj!

2007-05-11 @ 12:40:20
URL: http://niespodzianka.krakowkasanovas.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0