En ny jul

Jag önskade mig en gammal jul men fick en ny jul, på sätt och vis.

Det var inte stressigt alls utan jag hade full koll över julklapparna i år, fast jag hade mindre pengar än förra året.
Förändringen på julafton i år var att moster Eva med familj var här i år (de är bara vartannat år i Göteborg, annars i Falun där de bor) och att Albin var med. Och det var jättekul! Det är alltid kul att träffa släkt och prata och kramas och busa och bråka. Mest umgås jag med kusinerna och sysslingarna men minglade duktigt ändå. Folk blev glada för mina klappar och jag var nästan överlycklig för det jag fick. Bl.a. fick jag två fluffbollar (som är en sorts lampa man ska hänga i t.ex. fönstret), fyra pussel (yay!), en film och O.C. säsong 4-boxen, pengar, presentkort på Åhléns och H&M. Det var en mycket trevlig julafton.

Efter vi hade varit hos mormor och morfar hämtade vi farmor och jag fick lite presenter av henne och sen skjutsade pappa oss hem till Albin och vi firade lite med hans föräldrar och hans mormor. Massa kul och trevligt. Dagen efter (juldagen alltså) åkte vi till Vårgårda för att hälsa på Albins syster som bor där, och Albins syskonbarn. Albins äldre bror kom också dit med sitt barn och sambo. Vi fick god mat (inte julmat dock, blev man glad för) och det var allmänt väldigt trevligt att sitta och prata i köket. Sen blev det lite julklappsutdelning och då blev det lite kaos när Albins systersöner skulle öppna allas paket och äta upp min choklad. Sen var julen över för i år och vi åkte hem till mig.

På annandagen shoppade kusin Cajsa och jag. Jag hade ju fått presentkort och det var VIP-öppet för alla med Clubkort på H&M, en hel timme tidigare än när de egentligen öppnade. Jag köpte två bh:ar, ett par trosor, ett armband och en tröja. På Åhléns kom jag hem med ett Sims 2 prylpaket och ett par snygga stövlar som det var rea på. (250 kr för ett par stövlar, hallå?!) Vi susade in på Rut m.fl. också och där köpte jag en kofta för 98 :-
Med det hela på den dagen var jag nöjd med mina fynd, och lämnade Cajsa i stan efter bara två timmar. Blir alltid trött i benen och huvudet när man går i stan med henne. (Inget illa menat men hon är en riktigt shopaholic. "Pappa betalar..")

Igår fick jag dessutom en extra present av Albin, som jag skulle fått i julklapp men den var försenad från Thailand. Det var en ny telefon! En pussmun, som var jättefin och alla blev helt betagna i den, speciellt jag! Jag hade länge velat skaffa en ny telefon men inte orkat för det är dyrt och finns inga snygga :/ Men denna var massa trevlig och jag trivs redan med den. Den passar jättebra in i mitt rum.

Idag skulle jag vilja gå lite i affärer med Albin men han ligger ju och sover, den lille såskoppen. Får se vad som händer senare.

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: sissel

har nu ångrat mig, och återstartat min blogg

2008-01-22 @ 09:53:37
URL: http://sedel.blogg.se
Postat av: cajsa

ahahahah, sådär äre ju inte alls ;o

2008-01-23 @ 18:16:48
Postat av: Magnus

var kan man få tag på en "pussmuns"-telefon?

2008-02-19 @ 21:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0