Carol of the bells

Hej och välkommen till min blogg! (Tack tack, säger du då för du är väl en artig person?)

I helgen har jag nästan inte gjort någonting. I fredags hade vi mysbyxor på oss och jag var sjuk. Sen klädde vi på oss lite till kvällen för då kom Eric, farmor, Cathy och Ulf hit på middag. Albin var trevlig mot alla och jag är stolt ^^ I lördags var det samma sak som fredagen utom middag med släkt. Vi bakade lussekatter. Eller, rättare sagt, Albin knåpade ihop massa konstiga lussekatter och jag hade gjort degen. Jag ville inte greja med den för den var otroligt kletig och Albin hade säkert ett halv kilo mjöl på varje degbit.
När Albin stod och bakade och jag tittade på kom vi på att vi skulle gå och se Stefán sjunga på kvällen. Jag kikade vilken buss vi skulle ta och extrakollade med sms:et som Albin hade fått men då stod det att det började sex och inte sju som vi hade trott. Panik! Vi skulle inte hinna med att ta någon buss och degen var inte färdig och vi kunde inte bara lämna den där. Pappa hade stuckit ut och sprungit och hade inga nycklar så jag skulle släppa in honom också. Ännu mer panik. Albin ringde sin pappa som satt och åt på Allum som fick köra i ilfart till Mölnlycke, hämta upp oss och ilfart tillbaks till Partille. (Vi blev klara med degen och disken och pappa blev insläppt.)
Vi kom några minuter sent och slapp betala inträde men det gjorde inte så mycket. Det var underbart att höra kammarkören sjunga massa fina sånger. Jag satt bara och njöt. Carol of the bells var finast. De sjöng också Jag vill ha en gammal jul med Galenskaparna & After Shave, fast Albin tyckte inte killen sjöng den bra. Men ändå! Stefán var himla trevlig, och vi köpte lussekatt och pepparkakor där. Efter konserten hastade vi hem till Albin som hämtade lite rena kläder och sin dator och sånt pyssel. Jag såg lite på Animal Planet med Hans. Sen åt vi på Oves (världsberömt?). Det var gott men de borde bygga något slags.. Inglasat där man kan sitta. In my humble opinion...

Ännu en vecka. Snart är det jul och jag har köpt.. Tre julklappar. :/ Har ifs gjort en också, men det är en del kvar och jag har verkligen inga pengar >.< Det är jobbigt i skolan också, jag känner inte för att plugga mer nästa år. Vill nog jobba, men inte på dagis. Får söka lite..
Anyways.. På onsdag ska Albin och jag leka rika och gå på en visning i Vasastan. Bara för skojs skull men det blir nog kul. Den var jättefin på bilderna. Suck.. Vill så gärna flytta hemifrån och bo ihop med Albin så slipper vi flytta grejer mellan varandras hus hela tiden. Men men..
På lördag åker vi till Danmark allihop och det kommer nog bli jättetrevligt. Får smyga efter Eric och se om han gillar något, då köper jag det bums! Mohaha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0